Nadoplata Simpa bona

Nadoplatiti Simpa bon

Sa Fonmoney je moguće nadoplatiti Simpa bon na povoljan i brz način. Nije potrebno da se registrirate kako biste mogli slati novac na račun vaših dragih u Hrvatskoj! Nadoplaćivanje je jako jednostavno i dobra je alternativa za finansijsku podršku za prijatelje i obitelj.

Za korisnike Simpa bonova postoje sljedeće opcije nadoplaćivanja računa: "Prejaka opcija", "Internet opcije", "MAXtv To Go" i "Pomoć na cesti". U ovim tarifima je ukljućeno telefoniranje, slanje SMS poruka, surfanje, gledanje TV-a i razne druge usluge.

Nadoplatiti Simpa bon u Hrvatskoj online sa Fonmoney

  1. U ovo polje unesite broj primatelja bona i pozivni broj +385 za Hrvatsku.
  2. Sada odaberite iznos koji želite slati na Simpa bon.
  3. Možete birati među bonovima od 50, 100 i 200 kuna za nadoplatu.
  4. Odaberite sada način plaćanja: 1. plaćanje kreditnom karticom, 2. plaćanje paysafecardom, 3. plaćanje putem bankovne uplate (SOFORT uplata).
  5. Fonmoney će sada iznos nadoplatiti direktno na bon primatelja i također će poslati SMS poruku sa potrvdom o transakciji.

Kako nadoplatiti Simpa račun online?

Vaše mogućnosti za nadoplaćivanje Simpa računa

Vi plaćate
Vi dobijete
8 €
50 kn
16 €
100 kn
32 €
200 kn

Informacije o Simpa računu u Hrvatskoj

  • Opcija "HALO bon" vam nudi mogućnost nadoplaćivanja vašeg Simpa bona sa fiksnog telefona. Sve što se treba napraviti je aktivirati "HALO bon" pozivom fiksnog telefona na 0800 9988.
  • Ako imate prijatelja ili člana obitelji koji je pretplatnik jednog od Simpa tarifnih paketa i modela, može vam kupiti Simpa bon koristeći uslugu SMSbon.
  • Odgovori na pitanja mogu se dobiti na Facebooku ili na [email protected], a u slučaju mogućih poteškoća moguće je nazvati Simpa službu za korisnike na 0800 9000.