Nadoplaćivanje računa kreditnom karticom

Nadoplatiti račun mobitela sa VISA

visa

Napuniti račun mobitela online preko operatera kreditne kartice VISA je jednostavno i praktično. Sve što je potrebno za punjenje računa su broj VISA kartice, ime vlasnika, rok trajanja i sigurnosni kod koji se nalazi na naličju kartice.
VISA je kreditna kartica koju se može koristiti u cijelom svijetu. Mnoge banke i financijski instituti nude VISA kartice bez da se odmah mora platiti za karticu. Za online uplate se najčešće koriste VISA kartice. Upotreba VISA kartice stoji za sigurnu kupovinu na internetu.

Nadoplatiti bon MasterCardom

mastercard

Da bi napunili vaš mobitel na bonove online na Fonmoney možete koristiti usluge MasterCarda. Plaćanje MasterCardom je jednostavno i pogodno. Sve što je potrebno za uplatu su detalji koji se nalaze na kreditnoj kartici a to su ime vlasnika, rok trajanja kartice i sigurnosni kod, koji se nalazi na naličju kartice. Za online uplate se najčešće koriste MasterCard kartice i one se mogu koristiti na cijelom svijetu. Mnoge banke i finansijski instituti nude svojim klijentima MasterCard. Pogotovo za uplate preko interneta je praktično koristiti MasterCard jer je skoro u svakoj online radnji prihvaćena i jako je sigurno plaćati njome. Kad klijent kupuje bonove za mobitel na stranici Fonmoney nalazi se na stranici koja je zaštićena putem SSL-tehnologija (u browseru označeno sa https://), to garantira dodatnu sigurnost.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.